Logo

Sherrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg

1 spsk paprika
1 spsk hvedemel
1 ¼ dl tør sherry
2 ½ dl hønsebouillon
 
Kom løg, 1 spsk paprika og hvedemel i en gryde og svits i ca. 2 minutter, under omrøring.
Tilsæt sherry og bouillon gradvist under konstant omrøring, til blandingen er glat.
Rør videre ved god varme i 2 minutter eller til saucen koger og jævner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her