Logo

Selleriremoulade med esdragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g fintreven selleri
2 æggeblommer
1 spsk dijonsennep
1 spsk esdragoneddike
1 spsk finthakket frisk estragon
2 spsk olivenolie
2 spsk fløde
 
Rør æggeblommer med eddike og lidt salt og peber. Rør først olien i og dernæst fløden samt friskhakket estragon.
Når mayonnaisen er jævn røres den fintrevne selleri i.
Denne remoulade er almindeligt tilbehør på franske cafeer, når man bestiller en bøf. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her