Logo

Sauce au fenouil

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 cl mælk
2 spsk fennikelfrø
4 æggeblommer
50 g cremefraiche
safran 
salt, peber
 
Træk smagen ud af fennikelfrøene ved at komme dem i varm mælk i 10
minutter.
Pisk æggeblommerne i 5 minutter over svag varme. Filtrer mælken og
tilsæt den under stadig piskning.
Tilsæt crème fraiche, safran, salt, peber og varm saucen igennem i 3
minutter uden at den koger.
 
Tips: Passer til kogt fjerkræ eller grillet fisk. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her