Logo

Persillesauce 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk hvedemel
ca. 3 ½ dl letmælk
4 spsk hakket persille 
smør/margarine
 
Ryst hvedemel og 1 dl mælk til jævning.
Hæld den i en tykbundet gryde og spæd den op med resten af mælken.

Bring saucen i kog ved konstant piskning.
Lad saucen småkoge 5 min. Tilsæt evt lidt smør/margarine.
Smag saucen til med salt og peber, tilsæt hakket persille og evt et par dråber citron.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her