Logo

Persillesauce 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 tsk smør
1 spsk Maizena
4-5 dl skummetmælk
½ bundt persille
Salt
peber

Smør smeltes og hvedemel røres i. Mælk hældes i og saucen gives et opkog ved svag varme. Smages til med salt og peber. Tilsidst kommes den hakkede persille i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her