Logo

Persillepesto -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort bdt persille
1 fed hvidløg
30 g Parmesan
30 g mandler
Citronsaft
1 ½ dl olivenolie
Salt, peber
 
Skyl persillen og dryp den grundigt af.
Hak den groft og kør den på en blender med hvidløg, Parmesan og mandler.
Tilsæt olie og blend til en grov pure.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
 
Anvendelse: Pastasalater, fisk, kød, rod­frugtsalater mm.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her