Logo

Parsley sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Parsley sauce

(Persillesauce)

 

1 ½ oz (40 g) butter

1 ½ tablesp. (40 g) flour

¾ pint (4 dl) milk

3-4 tablesp. cream

Parsley

 

Make a white sauce with the butter, flour and milk, adding sufficient cream to provide the required con­sistency.

Add finely chopped parsley - enough to turn the sauce a brilliant grass-green - and season with salt.

.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her