Logo

Kaperssauce (til fisk)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 dl kogende tynd fiskesuppe jævnes med 50 g hvedemel rørt med 50 g smeltet smør. Legeres med 4-5 æggeblommer udrørt i fløde og citronsaft. Tages af og monteres med (tilsættes under piskning) 250 g koldt smør. Tilsættes 4 spsk kapers pr. l.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her