Logo

Hvid chokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

60 g sukker
4 spsk vand
350 g god hvid chokolade
1 dl piskefløde
 
Varm sukker og vand, til sukkeret er smeltet.
Bring det i kog og tag gryden fra varmen.
Tilsæt chokoladen og rør rundt, til chokoladen er smeltet.
Rør fløden i og server cremen med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her