Logo

Gylden urtesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort løg
2-3 gulerødder
300 g frosne suppeurter
2 dl grønsagsbouillon
½ spsk frisk hakket estragon eller 1 tsk tørret
salt og friskkværnet peber
forårsløg til pynt
 
Pil løget og hak det fint, skrab gulerødderne og riv dem.
Kog løg, gulerødder og suppeurter i bouillonen sammen med estragonen, til alt er meget mørt, og blend så grønsagerne i bouillonen, til du har en helt jævn, smukt gylden sauce.
Tilsæt ekstra bouillon, hvis saucen er for tyk.
Smag til med krydderier og lad den koge i nogle minutter inden serveringen. Pyntes af med forårsløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her