Logo

Cremesauce til dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggeblommer
3 spsk sukker
2 tsk majsstivelse
4 dl letmælk
2 tsk vaniljesukker eller kornene af 1 stang vanilje
 

Pisk alle ingredienser sammen i en tykbundet gryde.
Vanillestangen flækkes, og kornene skrabes ud.
Varm op under konstant piskning, til saucen er så tyk, at piskeriset efterlader spor.
Hæld cremesaucen over i en skål, og stil den til afkøling.

Servering:
Serveres fx. til henkogt frugt, frugtkompot eller brændte figner med appelsinfileter.
 
Tips: Undgå at bruge aluminiumsgryde og -piskeris - de farver cremesaucen grå

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her