Logo

Cremesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk majsstivelse
2 spsk sukker
½ l. mælk
kornene af ½ stang vanilje
30 g smør
1 dl piskefløde
 
Pisk majsstivelse, sukker og lidt af mælken sammen. Kog resten af mælken
op med vanilje og hæld det i sukkerblandingen under piskning.
Hæld saucen tilbage i gryden og varm op under omrøring.
Lad saucen koge svagt 1 minut.
Tag gryden fra varmen og rør fløden i.
Server saucen varm eller dæk den til, hvis den skal serveres kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her