2 Æggeblommer
100 g Smør
Salt og Hvid Peber
½ spsk Friskhakket estragon
Bearnaiseessens;
1 Løg
3 spsk Eddike
1 spsk Vand
½ spsk Friskhakket estragon
1 tsk Friskhakket kørvel
1 spsk Persille
Essens:
Kom det hakkede løg, eddike, vand, persille, estragon og kørvel i en skål og kog det sammen i ca. 3 min. på 500W, kom det gennem en sigte.
Sauce:
Smørret smeltes ved 500W i ca. 2 Min.
Æggeblommerne piskes sammen og blandes med essensen og jævner 1 min. ved 360W, det smeltede smør røres i æggemassen lidt af gangen, er saucen for tynd varmes den ca. 1 min. ved 360W og piskes op, smages til med salt, hvid peber og estragon.
Tips: Kog evt. en større portion essens og gem den i køleskab