Logo

Basilikumfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne fløde med basilikum, citron og cremefraiche kan bruges som sauce til for eksempel kød. Husk at retten skål stå og trække et par timer inden servering

 

 

Madopskrift billede

 

 

1 ½ dl cremefraiche 18%
1 ½ dl fløde
1 citron
salt og peber
1 bdt rød basilikum
1 bdt grøn basilikum
 
cremefraiche og fløde piskes sammen og smages til med citronsaft, salt, peber og rigeligt plukkede basilikumblade (skal helst trække 1-2 timer inden servering).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her