Brug din airfryer til
at lave dejlig mør laksefilet og perfekte, gyldne stegte kartofler på en halv
time – se her hvor let det er og hvordan du gør.
5 min forberedelse. 25
min kogetid. 2 portioner
# Ingredienser
550 g små kartofler i kvarte
1 skive daggammelt brød
25 g smør, smeltet
2 tsk hakket frisk dild plus ekstra til servering
2 tsk hakket frisk purløg
2 (ca. 180 g hver) skindfri laksefileter
olie
Citronbåde, til servering
* Tilberedning
Spray kartofler med olie og drys med salt.
Læg i kurven i airfryeren.
Indstil airfryer til 180 °C i 20 min.
Kog, vend af og til og sprøjt med olie, indtil sprød og
gylden.
Læg imens brødet i en lille foodprocessor.
Kør indtil fine krummer dannes. Overfør til en skål.
Tilsæt smør, dild og purløg i skålen. krydr. Rør godt
sammen.
Pres blandingen over toppen af hver laksefilet.
Læg den urtekrydrede laks i kurven.
Kog i 4 min eller indtil laksen er kogt efter din smag.
Fordel laks og kartoffel mellem tallerkener. Dryp med olie.
Server med citronbåde og ekstra dild.
Tips: Du kan servere denne ret med købt
bearnaisesauce.
Har du ikke en foodprocessor? kan du bruge et rivejern
til at rive det daggamle brød.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------