Tortillaer kan købes i de fleste supermarkeder. Med en
god tomatsauce og fyld af rejer, majs og peberfrugt bliver det nemme måltid
sikkert familiens nye livret.
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Koge/stege/bagetid: 25 min.
#
Tomatsauce:
1 løg
1 spsk olie
2 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
½ tsk cayennepeber
salt
Fyld:
2 porrer
1 grøn peberfrugt
1 spsk olie
1 tsk stødt spidskommen
200 g majs
300 g optøede rejer
Desuden:
8 små tortillawraps
100 g revet cheddarost
½ icebergsalat
*
Tomatsauce: Pil løget, hak det, og svits det i olien i en
gryde.
Tilsæt presset hvidløg, tomater og cayennepeber, og lad saucen
småkoge under låg, mens resten laves.
Fyld: Rens porrerne, og skær dem i skiver.
Rens peberfrugten, og skær den i terninger.
Svits porrer og peberfrugt i olien på en pande, til de er
møre.
Tilsæt spidskommen, majs og rejer, og varm det hele hurtigt
igennem.
VARM ovnen op til 200 °C.
Fordel fyldet på de 8 tortillawraps.
Rul wrapsene sammen om fyldet, og læg dem i et ovnfast fad.
Drys osten over, og varm dem i ovnen i ca. 10 min., til
osten er smeltet.
SMAG tomatsaucen til, og server den til tortillawrapsene
sammen med sprød salat.
TIPS: Server kogte ris eller sprøde tortillachips til, hvis
retten skal mætte mere.