Logo

Tarteletter med porrer og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tarteletter med porrer og skinke

 

Fyld dine tarteletter med porrer og kogt skinke. Vi har krydret med frisk dild. Persille, estragon eller basilikum vil også være godt.

Arbejdstid: 25 min. Kogetid: 15 min. 4 personer

 

#

Tarteletter:

2 porrer

4 dl mælk

½ dl hvedemel

200 g kogt skinke i terninger

1 bundt dild

12 tarteletter, færdigbagte  

 

Salat:

1 bakke babyleaf salat

2 spsk olie

2 spsk citronsaft eller vineddike

salt og peber

 

Skær porrerne i stykker på 2 cm.

Kom dem i en gryde med lidt vand i bunden og damp dem i ca. 4 min., til de er møre med lidt bid.

Gem kogevandet.

 

Pisk mælk og mel sammen i en gryde.

Kog op under omrøring og lad saucen koge ved svag varme i ca. 5 min.

 

Vend porrer og skinke i saucen og spæd evt. med lidt af kogevandet fra porrerne, til saucen har en cremet konsistens om fyldet.

Smag til med salt og peber og fintsnittet dild.

 

Lun tarteletterne som angivet på emballagen.

Stil de lune tarteletter på et fad og fordel fyldet i dem.

 

Skyl og tør salaten.

Bland olie og citronsaft eller vineddike og vend salaten i dressingen.

Smag til med salt og peber og server salaten til tarteletterne.

 

TIPS: Du kan bruge 150 g røget laks i små strimler i stedet for kogt skinke.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her