Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens
lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme
Til 4 personer
# Ingredienser
1 spsk hvidvinseddike
1 dl piskefløde
2 dl minimælk
1 dåse koncentreret tomatpuré
1 tsk paprika
1 gult løg
1 bundt forårsløg
salt og peber
1 kg kartofler
olie
4 wienerpølser
1 bundt purløg
* Tilberedning
Skær pølserne i stykker og rist dem på en slip-let pande i
lidt olie.
Steg dem ved svag til middelvarme, langsomt, så sprækker de
ikke, eller branker.
Læg pølserne på fedtsugende papir.
Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.
Gør forårsløgene i stand og skær dem i fine skiver.
Skær løget i tern og steg disse bløde og blanke i lidt olie.
Kom paprika, tomatpuré, mælk, piskefløde og eddike ved.
Lad det simre et øjeblik.
Kom kartofler, pølser og forårsløg i, varm godt igennem og
smag til med salt og peber.
Klip purløg over serveringsfadet/skålen.
Tips:
I stedet for piskefløde (38% fedt), kan anvendes
cremefraiche (18% fedt).
Vælg en enkel grøn salat som salat til denne lidt tunge ret.
Det fungerer fint, smager godt og føles dejligt.
Energi/pers: 596 kcal. Protein 4 g. Kulhydrater 11 g. Fedt 6
g. Fedtenergi 47 %.