Logo

Pitabrød med laks og yoghurtdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pitabrød med laks og yoghurtdressing

 

Pitabrød er en god klassiker, når det skal gå stærkt i hverdagen. Prøv at erstatte det vanlige fyld med fx shawarma af lækker laks. Så er der nye smagsglæder til alle! 

Tid: 30 minutter. Antal personer: 4 (er du alene så del ingredienserne med 4)

 

# Det skal du bruge til pitabrød med laks:

500 g laksefilet

2 dl græsk yoghurt

1 bundt frisk dild

1 salathoved

200 g gulerødder

6-8 grove pitabrød

¼ tsk cayennepeber

1 tsk stødt kanel

2 tsk stødt spidskommen

2 tsk karry

2 tsk vin- eller æbleeddike

2 spsk olie

2 fed hvidløg

salt

1 rødløg eller almindeligt løg

*

Sådan laver du pitabrød med laks:

Rør cayennepeber, kanel, spidskommen og karry sammen med eddike og 1 spsk. olie.

Skær skindet af laksen, og skær den i 2x2 cm små tern.

Vend dem i krydderiblandingen.

 

Rør yoghurt med presset hvidløg og finthakket dild.

Smag dressingen til med salt.

Skyl og snit salaten.

Pil løget, og skær det i tynde både.

Skræl og riv gulerødder, og bland dem med salat og løg.

 

Steg laksen hårdt og hurtigt i 1 spsk. olie på en pande, til det yderste er gyldenbrunt, men midten stadig er saftig.

Krydr med salt.

Fyld salat og laks i lunede pitabrød, og dryp med yoghurtdressing.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her