De pebrede
mørbradbøffer serveres med en frisk salat og en kold sauce rørt af græsk
yoghurt.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid:,30 min. Stegetid: 10 min.
#
300 g afpudset
svinemørbrad
1 spsk syltede
grønne peberkorn
15 g smør eller 1 spsk
olie
Salat:
½ moden mango
½ agurk
½ rødløg
1 spsk citronsaft
1 tsk rørsukker
salt og peber
Dip:
1½ dl græsk yoghurt
1 bundt frisk mynte
salt og peber
Tilbehør: naanbrød, pitabrød
eller kogte ris
*
SKÆR mørbraden i 4
tykke skiver og krydr dem med salt og knuste/mosede grønne peberkorn.
SKRÆL mangoen, skær
frugtkødet fra stenen, og skær det i , skiver eller terninger.
VASK agurken, halver
den på langs, og skrab kernerne ud med en teske.
Skær' agurken i skiver
eller terninger.
PIL rødløget, og
skær det i papirtynde skiver.
Bland mango, agurk
og rødløg med citronsaft, og smag til med rørsukker, salt og peber.
RØR yoghurten, cremet,
og smag til med finthakkede mynteblade, salt og peber.
BRUN bøfferne på en
varm i pande med smør eller olie.
Skru lidt ned, og
steg dem i 3-4 min. på hver side,
SERVER bøfferne med
salat, dip og tilbehør.
TIPS: Du kan
erstatte de syltede grønne peberkorn med 1 tsk groft knust sort peber.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin