Hyg jer med at bælge de friske ærter - resten af
tilberedningen er lynhurtig.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15
min. Koge/stegetid: 12 min.
#
1 løg
1 fed hvidløg
1 grøn squash
1 kg friske ærter i bælg eller 200 g bælgede ærter
1 bundt persille
250 g pasta
1-2 spsk olie
150 g parma-, serrano- eller kogt skinke
Tilbehør: parmesanost evt. brød
*
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.
Vask squashen, og skær den i små terninger.
Bælg ærterne. Skyl og hak persillen.
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
Sauter løg og hvidløg bløde i olie.
Tilsæt squash og sauter dem under omrøring i 5 min.
Tilsæt ærter, hakket persille, salt og peber, og spæd med
lidt pastavand.
Dryp pastaen godt af, og vend den sammen med grønsagerne.
Anret med skinke, og giv parmesanost og evt. brød til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin