Logo

Pasta med laks og grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med laks og grønsager

 

En nem og hurtig hverdagsret. Sæt en gryde vand over til pastaen og kog den, så det passer med saucens tilberedningstid, som er ca. 15 min. Pasta skal nydes friskkogt.

Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g frisk eller tørret pasta

1 løg

1-2 fed hvidløg

250 g blomkål

125 g frisk spinat

1 spsk kapers

1 spsk olie

1 dl hvidvin

1 dl grønsagsbouillon

250 g laksefilet

125 g frosne ærter

15-25 g smør

1 økologisk citron

50 g parmesanost

salt og peber

Tilbehør: parmesanost og evt. brød

*

 

Pil løg og hvidløg og hak dem fint.

Del blomkålen i buketter.

Skyl og slyng spinaten.

Skyl kapersne og hak dem groft.

Sauter løgene blanke i en gryde med olie 5 min.

Tilsæt hvidløg og blomkål og steg i 1 min.

Tilsæt vin, bouillon og kapers og kog igennem i 5 min.

Kog pastaen efter pakken s anvisning.

Skær laksen i strimler eller terninger og vend dem i saucen sammen med spinat og ærter.

Varm det hele igennem et par min.

Vend den afdryppede pasta i gryden sammen med smørret og smag til med fintrevet citronskal, citronsaft, revet parmesanost, salt og friskkværnet peber.

Server retten straks.

 

TIPS: Du kan erstatte den friske laks med strimler af røget laks eller kogt skinke, som så skal vendes i retten til allersidst.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.257 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her