Vi har givet et par stykker frisk torskefilet en kappe af
krydderurterasp, som både giver fisken smag og holder den saftig.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 10 min.
#
350 g torskefilet
salt og peber
1 tsk dijonsennep
smør til fadet
Brødkrummeblanding:
1-2 skiver lyst brød uden skorpe
1 spsk friskhakket estragon
1 tsk fintrevet citronskal
10 g smør
salt og peber
*
Hak brød krumme, estragon og citronskal sammen, og tilsæt
smeltet smør, salt og peber.
Del torsken i 4 stykker, og læg dem evt. dobbelt, hvis de er
tynde.
Læg dem i et ovnfast fad smurt med smør eller foret med
bagepapir.
Krydr fisken med salt og peber, og pensl med sennep.
Pres brødkrummeblandingen fast på fisken, og bag den i ovnen
ved 225 °C i ca. 10 min.
Server fx med ovnbagte rødbeder.
Tips: Erstat evt. estragon med dild eller persille.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin