Vi har brugt peberfrugter og squash som fyld i denne
"grønne" omelet. Varier gerne med andre grønsager som gulerødder, kål
eller porrer.
Arbejdstid: 20 min. Stegetid: ca. 10 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
#
4 æg
4 spsk mælk
2 spsk revet ost
1 lille drys cayennepeber
friskkværnet peber
10 g smør
Lynstegte grønsager:
1 løg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 lille squash
1 spsk olie
1 kvist frisk rosmarin eller et drys tørret
lidt groft salt
Tilbehør: evt. brød
*
Pil løget, halver det og skær det i meget tynde skiver.
Rens alle grønsagerne og skær dem i tynde strimler.
Pisk æg og mælk let sammen med ost og krydr med cayennepeber
og evt. peber.
Smelt smør på en mellemstor eller to små pander.
Hæld æggemassen på og steg ved svag varme, til massen er
stivnet og gyldenbrun.
Varm en wok eller gryde godt op.
Kom olie i og steg alle grønsagerne sprøde under omrøring
3-4 min.
Krydr med rosmarin og salt.
Fyld grønsagerne i omeletten/omeletterne og giv evt. brød
til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin