Prøv at
"knuse" friskkogte nye kartofler med grønsager og krydderier. Det
·skal ikke være mos, men blot så kartoflerne tager smag af de øvrige
ingredienser.
Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 16 min. Ikke fryse-egnet (2
personer) Er du alene så halver portionen.
#
500 g nye kartofler
2 tomater (i tern
eller både)
2 forårsløg
(fintsnittet)
1 fed hvidløg
(knust)
1 spsk kapers
2 spsk olie
1-2 spsk hakket
basilikum eller persille
salt og peber
*
Skrub kartoflerne
rene og kog dem i velsaltet vand 8 min.
Sluk for varmen og
lad dem trække færdig under låg ca. 8 min.
Vend de øvrige ingredienser
sammen og krydr med salt og peber.
Hæld vandet fra
kartoflerne og mos dem ganske let med en gaffel.
Vend tomatsalaten i
og server varmt eller koldt som tilbehør.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin