Hold øje med
køledisken i supermarkedet. Ofte kan flanksteak fås til en god lav pris og det
er en udskæring, der virkelig smager af noget.
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
1 flanksteak eller 2
bøffer af oksefilet eller tyndsteg
1 spsk olie
1 rød peberfrugt
½ bakke bønnespirer
125 g nudler
Sauce:
3 spsk vineddike
1-2 spsk soja
1 fed knust hvidløg
1 spsk sukker
¼ tsk chiliflager
1-2 tsk hakket frisk
mynte
salt og peber
Krydr kødet med salt
og peber og brun det hurtigt på en pande med ½ spsk olie ved stærk varme.
Skru ned for varmen
og steg steaken 8-10 min på hver side / bøffer 2-3 min. på hver side.
Tag kødet af panden
og hold det varmt.
Steg nu strimler af
peberfrugt ved svag varme.
Tilsæt bønnespirerne
efter 5 min.
Pisk saucen sammen.
Kog nudlerne efter
pakkens anvisning og hæld dem på et dørslag.
Vend dem i
grønsagerne sammen med saucen og anret med tynde skiver oksekød.
Se de dejlige desserter her
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin