En dejlig nem og
hurtig suppe med hjemmelovede kødboller. Alle smager selv suppen til ved
bordet, ved at drysse med hakket chili og dryppe med lime saft
Arbejdstid: 30 min. Kogetid:
15 min. Fryseegnet. 4 personer
#
1 bundt forårsløg
½ icebergsalat eller
kinakål
250 g cherry tomater
1 chili
1 limefrugt
2 liter
hønsebouillon
250 g nudler
Kødboller:
400 g hakket
svinekød
1 fed hvidløg
1 spsk friskrevet
ingefær
1 tsk salt
peber
*
RENS forårsløgene og
snit dem fint.
Snit salat eller kål
fint.
Skyl tomaterne, og
skær dem i halve.
Skyl chilien, halver
den, fjern kernerne og hak den fint.
Skær limefrugten i
både.
KØDBOLLER: Rør kødet
med fintrevet hvidløg og ingefær, salt og peber.
Form kødet til små
boller med diameter som en 10-krone.
GIV bouillonen et
opkog, og kom alle bollerne i gryden på en gang.
Lad dem simre i
suppen i 10 min.
Tag dem op med en
hulske, og fordel dem i 4 store suppeskåle.
Drys også salat
eller kinakål og forårsløg i skålene.
KOG nudlerne i
suppen i det antal min., der er angivet på pakken.
Tilsæt tomaterne det
sidste minut.
FORDEL nudler, suppe
og tomater i skålene, og server med chili til at drysse over suppen og lime til
at dryppe over efter smag.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin