Lammekoteletterne
har fået en sprød panade blandet af nødder, brød krumme og frisk rosmarin
"limet" på med en god sennep.
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
25 g nødder
1 skive lyst brød
uden skorpe
1 kvist rosmarin
eller 3 kviste timian
4-6 lammekoteletter
10+10 g smør
1 spsk dijonsennep
Tilbehør:
kartoffelmos og grønsager
*
1. Hak nødder, brød
og rosmarin eller timian sammen.
2. Brun koteletterne
på en pande med smør.
Skru ned for varmen
og steg dem 1-2 min. på hver side.
Læg dem i et ovnfast
fad.
3. Pensl
koteletterne med sennep og pres lidt af nøddeblandingen over hver kotelet.
Fordel små
smørklatter over og gratiner dem under grillen i ovnen 2-3 min.
4. Server fx med
kartoffelmos og grønsager.
TIPS: Svinekoteletter
og kyllingefileter kan tilberedes på samme måde de skal blot steges i
henholdsvis 6 og 10 min, før de gratineres.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin