Logo

Kylling med tunsauce og salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling med tunsauce og salat

 

Inspireret af den italienske vitello tonnato, har vi serveret magert kyllingebryst med tunfiskesauce. En dejlig let og sommerlig ret.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 12 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 kyllingebryster (275 g)

½ l hønsebouillon (eller vand)

1 dåse tunfisk (i vand)

1 dl fromage frais eller lign.

1 spsk citronsaft

1-2 ansjosfileter

1-2 tsk kapers

frisk basilikum eller oregano

 

Tilbehør:

grøn salat, tomater og groft brød

*

 

Læg kyllingebrysterne i en lille gryde/ santerpande med bouillon eller letsaltet vand og lad dem simre under låg i ca. 12 min.

Tag dem op og lad dem afkøle.

Blend afdryppet tunfisk sammen med fromage frais, citronsaft og ansjos.

 

Smag til med salt og peber.

Skær kødet i skiver og hæld tunsaucen over.

Drys med kapers og hakket basilikum eller oregano og server med salat og brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her