Logo

Hakkebøf med sur-søde rødløg - opskrift - madABC, se den her

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakkebøf med sur-søde rødløg - opskrift - madABC, se den her


En klassiker med en twist: løgene er røde og sursøde og kartoflerne råstegte. Denne lækre udgave af retten er helt at anbefale - prøv og giv mig ret

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 15 min. Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

4-500 g store kartofler

½ spsk olie

300 g hakket oksekød

15+15 g smør

2-3 rødløg

1 dl rødvinseddike

1-2 spsk rørsukker

salt og peber

*

 

Tænd ovnen på 200 °C

Skræl kartoflerne og skær dem i både.

Vend dem med olie på en bageplade med bagepapir, salt og peber og sæt dem i ovnen ca. 30 min.

Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til to bøffer.

Pil rødløgene, halver dem og snit dem meget fint.

Steg rødløgene bløde på en pande med smør 5-10 min.

Tilsæt vineddike og sukker og kog det igennem.

Smag til med salt og peber.

Steg bøfferne på en pande med smør ca. 4 min. på hver side og server med sursøde rødløg og de råstegte kartofler.

 

Hakkebøf med sur-søde rødløg - opskrift - madABC, se den her

 

INFO: Hakkebøf er en traditionel dansk ret. Den spises klassisk med bløde løg, kogte kartofler og brun sauce. Tilbehøret kan være surt og sødt som syltede agurker, syltede rødbeder, rødkål og syltetøj. - men prøv ovenstående lækre udgave og giv din mening ved et klik på rette smiley.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her