Sæt en dejlig varm
suppe på bordet på tyve minutter. Chorizopølsen giver både fylde og smag til
suppen.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 20 min.
#
100 g chorizopølse
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
1-2 gulerødder
1 porre
125 g knoldselleri
1 pastinak eller
persillerod
frisk timian
¾ liter bouillon
125-150 g Møllerens
gule ærter
salt og peber
Tilbehør: groft brød
*
Skær pølsen i tynde
skiver, og sauter dem sammen med finthakket løg og hvidløg i en gryde med olie.
Rens grønsagerne, og
skær dem i mundrette stykker.
Vend dem i gryden
sammen med lidt fintsnittet timian, og lad det småstege under omrøring i et par
min.
Tilsæt bouillon, og
lad suppen simre, til grønsagerne er næsten møre ca. 10 min.
Tilsæt gule ærter,
og lad suppen simre i 5 min. mere.
Smag til med salt og
peber, og server med groft brød.
TIPS: Brug evt
frosne suppeurter.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin