Prøv at marinere pølser og grønsager, inden de grillsteges.
Vi har rørt en marinade af sennep, honning, soja og chili.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Stegetid: 10 min.
#
350·400 g kødfulde pølser (fx kålpølser)
2 store skalotteløg
1 rød peberfrugt
1 grøn squash
Marinade:
1 spsk dijonsennep
1 spsk honning
1 spsk sojasauce
1 spsk chilisauce
Tilbehør:
brød eller kartoffelsalat
PIL skalotteløgene, og skær dem i både.
Rens peberfrugten, og skær den i både.
Vask squashen, og skær den i tykke, halve skiver.
PISK marinaden sammen, og vend grønsager og pølser i.
Lad det trække i køleskabet i mindst 20 min. og gerne et par
timer.
STEG pølser og grønsager på en middelvarm grill i 8-10 min.
vend dem flittigt undervejs.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin