Brug
efterårets dejlige svampe og grønsager i en hurtig wokret.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 10
min.
#
250
g svampe
1
løg
1
fed hvidløg
10
g frisk ingefær
1 spsk
olie
300
g frosne grønne bønner og/ eller ærter
2 tsk
sesamolie
2 tsk
sojasauce
evt.
knust tørret chili
*
Rens
svampene, og skær dem evt. i mindre stykker.
Pil
løg og hvidløg, og hak dem fint.
Skræl
ingefæren, og hak den fint.
Steg
svampene i en varm wok med olie, og tilsæt løg, hvidløg og evt. ingefær.
Steg
under omrøring i 5 min.
Tilsæt
bønner og/eller ærter, og steg under omrøring, til det hele er gennemvarmt.
Smag
til med sesamolie, sojasauce og evt. chili.
Server
som tilbehør, eller som en grøn hovedret med kogte ris eller nudler.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin