Hvis
du har lavet tomatsuppen i søndags, så er du allerede godt i gang med denne
dejlige hverdagsret. Et sikkert hit.
4 personer.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: ca. 15 min.
#
Bøffer:
500
g hakket oksekød
1 tsk
tørret rosmarin, timian eller oregano
1
fed hvidløg
4
dl tomatsauce (fra i går)
Salat:
1
agurk
1
rødløg
½
spidskål
1
økologisk citron
1
bundt dild
6 spsk
olie
700
g kogte perler (fra i går)
100
g fetaost
salt
og peber
*
Vask
agurken, skær den igennem på langs, og skær den i ½ cm tykke skiver.
Pil
rødløget og hak det fint.
Skær
spidskålen i tynde strimler.
Riv
skallen af citronen fint, og pres saften.
Skyl
og tør dilden, og hak den.
Bland
citronskal og citronsaft med 5 spsk olie og dild.
Vend
de kogte perler med agurk, rødløg, spidskål, feta og dilddressingen.
Smag
salaten til med salt og peber.
Bland
kødet med rosmarin, timian eller oregano og knust hvidløg.
Form
kødet til 4 bøffer, og steg dem på en varm pande med olie i 4-6 min på hver
side.
Krydr
med salt og peber.
Kog
saucen igennem, og smag til med salt og peber.
Server
bøfferne med perlebygsalat og tomat
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin