4 personer. Stegetid i trykkoger: 30 min.
# Ingredienser¾ kg kalveinderlår skåret på langs ad fibrene
4-5 skiver røget spæk i tynde strimler
3 spsk smør
salt, peber
1 dl suppe eller vand
1 ½ dl fløde
2 spsk tomatpure
meljævning
* Tilberedning
Bind de røgede spækstrimler om kalveinderlåret eller spæk det hermed.
Brun kødstykket på alle sider i fedtstoffet i trykgryden.
Krydr med salt og peber og hæld suppe eller vand ved.
Luk gryden og bring den på tryk. Steg i 20 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Tag kødstykket op og tilsæt fløden rørt sammen med tomatpureen.
Bring skyen i kog og jævn den.
Smag saucen til.
Skær frikandeau'en i skiver og hæld lidt af saucen over.
Server resten til sammen med kogte kartofler og/eller grønsager.