En nem fiskeret med
masser af solskins-smag. Brug en fisk, der er fast i kødet - vi har brugt
havkat. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. Til 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
300-400 g
havkatfilet (eller laks)
frisk rosmarin
salt og peber
1 spsk olie/smør
1 rødløg
(fintsnittet)
3-4 gulerødder
(fintsnittet)
2 usprøjtede
appelsiner
Tilbehør: kartofler,
ris eller brød
*
Skær fisken ud i
store tern og krydr med finthakket rosmarin, salt og peber.
Brun dem hurtigt på
en varm pande eller wok med fedtstof.
Tag dem af panden.
Steg nu løgene et
par min. på panden.
Tilsæt gulerødder og
rosmarin og steg et par min.
Tilsæt 1 tsk
fintrevet appelsinskal og 2 dl appelsinsaft.
Kog det igennem og
smag til med salt og peber.
Læg fisken tilbage
på panden og varm det igennem - ca. 4 min.
Server med nye,
kogte kartofler, kogte ris eller brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin