Denne dejlige fiskeret er der ingen ben i og det hele kan
købes i dit lokale supermarked.
Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 20 min. 2 personer. Er du alene
så halver portionen.
#
1 løg
1 fed hvidløg
lidt persille
1 spsk olie
1-2 spsk hvidvinseddike
evt. 1 knsp safran
1 dåse hakkede tomater
250 g torskefilet
150 g frossen skaldyrsblanding
salt og peber
Tilbehør: ris, kartofler eller brød
*
Pil løg og hvidløg og hak dem fint.
Skyl og hak persillen.
Sauter løg og hvidløg bløde i en gryde med olie.
Tilsæt hvidvinseddike og lad det koge næsten væk.
Tilsæt safran, tomater, salt og peber og lad det simre 10 min.
Skær torsken i mindre stykker og krydr dem med salt og peber.
Læg dem i gryden sammen med skaldyrsblandingen og lad det
simre under låg ca. 5 min.
Server i dybe tallerkener med hakket persille og kogte ris,
kartofler eller brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin