Ugens fiskeret vil
helt sikkert også friste børn og unge: Sprødstegte fiskestykker serveret i en
lun bolle med salat og en lækker dressing.
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid. 6 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
# Ingredienser til Fiskeburger:
250 g torske- eller
rødspættefilet
salt og peber
50 g durummel
1-2 spsk olie
2 boller
grøn salat
Dressing:
1 hårdkogt æg
3-4 cornichoner
1 spsk kapers
2-3 kviste persille
4-5 spsk dijonnaise
(se tips)
salt og peber
*
Sådan laves
Fiskeburger:
Dressing: Hak æg,
cornichoner, kapers og persille og rør det sammen med dijonnaise.
Smag til med salt og
peber.
Skær evt.
fiskefileterne i mindre stykker og krydr dem med salt og peber.
Vend dem i durummel.
Steg fiskestykkerne
gyldne på en pande med olie 2-3 min. på hver side - efter tykkelse.
Anret friskstegt
fisk i lune, flækkede boller med salatblade og dressing.
Tips: Dijonnaise er
sennepsmayonnaise. Du kan selv røre en dijonnaise af 4 spsk mayonnaise, 1-2 tsk
dijonsennep, en smule citronsaft, salt og peber.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------