Logo

Avocadosalat med stenbiderrogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Avocadosalat med stenbiderrogn

 

Stenbiderrogn kaldes også "dansk kaviar" og er i sæson netop nu. Her er et enkelt og lækkert stykke mad, der er velegnet som forret eller en hurtig frokost.

Arbejdstid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 avocado

¼ økologisk lime

salt og friskkværnet peber

2-3 forårsløg

2 håndfulde små salatblade

2 skiver lyst brød

100 g renset stenbiderrogn

1 tsk olie

*

 

Halver avocadoen og fjern stenen.

Tag frugtkødet ud af skallerne og skær det i små stykker.

Vend dem med fintrevet limeskal. limesaft, salt og peber.

Rens forårsløgene, snit dem fint og vend dem i avocadosalaten.

Skyl og slyng salatbladene.

Rist brødet let og læg salatblade og avocadosalat på brødet.

Smag stenbiderrognen til med olie, salt og peber og fordel den på madderne.

Nyd straks evt. med lidt ekstra lime.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her