En nem hverdagsret fuld af smag erstat evt. de friske
grønsager med en frossen wokblanding. Har du ikke frisk chili i huset, kan du
smage retten til med lidt chilipasta, chilisauce eller tørrede chiliflager.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
#
150 g nudler
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1 chili
1 rødløg
250 g grønne bønner eller sukkerærter (evt. frosne)
300 g hakket okse- eller svinekød
1 spsk olie
1 lime eller citron
1 tsk sukker
1 spsk soja
*
Læg nudlerne i en skål, overhæld dem med kogende vand og lad
dem trække 5 min.
Rør rundt og hæld dem i en sigte.
Pil hvidløgsfeddet, skræl ingefæren og rens chilien. Hak det
hele fint.
Pil rødløget og snit det fint.
Nip bønner eller sukkerærter og snit dem fint.
Brun kødet i en wok eller dyb stegepande med olie og tilsæt
hvidløg, ingefær og chili.
Steg nogle min. og tilsæt rødløg og bønner eller sukkerærter.
Steg under omrøring 5 min, vend nudlerne i og smag til med
lime- eller citronsaft, sukker og soja.