Stegte chorizo-pølser, kogte kartofler og et godt madbrød er
en slags fusions-ret. Du vil kunne lide den! Kig efter de friske chorizopølser i supermarkedets køledisk eller spørg
din slagter. De skal ikke forveksles med den tørre chorizopølse, som bruges til
tapas mm. Find opskriften på den lille appetitvækker her!
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min. Ikke Fryseegnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
4-6 friske
chorizopølser (300 g)
½ spsk olie
1 løg (fintsnittet)
400 g kogte
kartofler (tern eller både)
1 stor moden avocado
1 spsk citronsaft
salt og peber
Tilbehør: tortillas
eller brød
*
Steg pølserne i olie
på en pande ved middel varme, til de begynder at safte.
Tilsæt løgene og
steg under omrøring 3-5 min.
Tilsæt kartoflerne
og steg under omrøring ca. 5 min.
Halver avocadoen og
skrab frugtkødet ud.
Mos det med en
gaffel og smag til med citronsaft, salt og peber.
Server pølserne med
kartoflerne, avocadomos og brød eller tortillaer.
TIPS: Kartoflen er
en stor del af den sunde basismad og en god kilde til kostfibre. Beregn 200-250
g til voksne og ca det halve til børn.