Logo

Spinatæggekage med feta og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinatæggekage med feta og oliven


Ugens grønne er en smuk æggekage med spinatfyld. Lidt fetaost og sorte oliven sætter prikken over i'et. Giv evt. en enkel tomat- eller peberfrugtsalat til.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g frisk eller frossen hel spinat

1 fed hvidløg

1 spsk olie

4 æg

salt og peber

75 g fetaost

10 sorte oliven

Tilbehør: brød

*

 

1. Skyl spinaten grundigt og pluk de grove stilke fra.

Frossen spinat tøs op.

 

2. Sauter spinaten sammen med det hele pillede hvidløgsfed på en pande med olie i ca. 5 min. og krydr med salt og peber.

 

3. Pisk æggene godt sammen med salt og peber.

Tag hvidløgsfeddet op fra spinaten og tilsæt de sammenpiskede æg.

Rør lidt rundt så spinat og æg bliver blandet og bag æggekagen ved middel varme, til den er gennembagt.

 

4. Drys med feta og oliven og server med brød.

 

Spinatæggekage med feta og oliven


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her