Logo

Spidskålssalat med avocado, citron og laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spidskålssalat med avocado, citron og laks


Nyd en skøn salat til aftensmad - det er let og lækkert og kan varieres på utallige måder.

Arbejdstid: 25 min. x Stegetid: 10 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Spidskålssalat med avocado, citron og laks:

250 g laksefilet

salt og peber

½ spsk olie

1 økologisk citron

1 tsk ahornsirup eller muscovadosirup

2 spsk olie

1 spidskål

1 avocado

1 bundt dild


Drys:

30 g mandler

½ spsk olie

¼ tsk chiliflager

½ tsk flagesalt

*

Sådan laves Spidskålssalat med avocado, citron og laks:

Skær skindet af laksen og skær kødet i terninger.

Krydr dem med salt og peber og steg dem gyldne på en varm pande med olie - de må gerne være en smule rå indeni.

Hæld dem ud på en tallerken.

 

Rør fintrevet citronskal sammen med 1 spsk citronsaft, sirup og olie.

Smag til med salt og peber.

 

Skær kålen i kvarte og skær stokken ud.

Skær kålen i tynde strimler og vend dem sammen med dressingen.

 

Halvér avocadoen og tag stenen ud.

Tag frugtkødet ud af skallerne, skær det i skiver og vend dem i salaten sammen med lidt fintsnittet dild.

 

Rist mandlerne på en pande med olie 3-5 min.

Drys med chiliflager eller friskkværnet sort peber samt salt og rist dem et par min mere.

Afkøl og hak mandlerne groft.

 

Anret salaten på to tallerkener og fordel laksestykkerne i salaten.

Drys med de hakkede ristede mandler.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her