Skal du lave det helt store frokostbord eller servere en
imponerende forret? så giver vi et godt forslag her: Smørrebrød med røget
ørred, spinat, radiser, asparges og dild
Servering til 2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10 min.
Ingredienser:
4 grønne asparges
6 radiser
1 håndfuldspinat, frisk
2 skiver rugbrød
125 g røgede ørreder
1 håndfuld dild
peber
*
Sådan gør du:
1. Vrik asparges, og hvor de naturligt knækker, lad dem
knække.
Kassér den nederste del.
Skær enderne til og skær asparges på langs.
2. Gør radiserne i stand og skær dem ultrafint evt. på
juliennejern eller mandolin.
3. Skyl og slyng spinaten tør.
4. Klip dildspidserne fint.
5. Anret rugbrødet med spinat, ørred, asparges, radiser,
dildspidser og peber.
Energifor./ pers 230 kcal. Protein 6 g. Kulhydrater 11 g. Fedt
2 g. Fedtenergi 23 %