En lækker frokost - nyd den hjemme eller tag den med. Også
lækkert som tilbehør til fx en suppe.
Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 5 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
2 pitabrød eller 4 skiver sandwichbrød
4 spsk tomatsauce (eller tomatpuré)
½ tsk basilikum/oregano
½ løg (finthakket)
6 ansjosfileter eller 75 g chorizopølse
25 g revet ost
2 tomater (skiver)
salt og peber
*
Flæk pitabrødene, smør dem med tomatsauce eller -puré og
drys med krydderier og finthakket løg.
Læg dem sammen med ansjosfileter eller tynde skiver pølse,
revet ost og tomatskiver.
Bag sandwichene i en toastmaskine eller i ovnen ved 250 °C
ca. 5 min.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin