Hakkebøffer i ovn med lækre, bløde løg champignon, grøn peber, tomat og bacon og en fantastisk sauce. Så smager hakkebøf ikke bedre, og det er nem aftensmad
Arbejdstid: 45 min.
Koge/stegetid: 30-40 min. Ikke fryseegnet. 1 person, kan selvfølgelig ganges op.
#
200 g hakket oksekød
50 g champignon
½ grøn peber
½ tomat
½ løg
2 skiver bacon
salt og peber
olie til panden
*
Form bøfferne og tilsæt salt og peber, brun dem på panden ca. 1 min. på hver side.
Derefter pakkes de enkeltvis i alufolie med champignon, grøn peber, tomat, løg og bacon, samt lidt stegeolie, oven på hver bøf.
Alufolien lukkes til som en pakke og steger ca. 30-40 min. i ovnen ved 200 ºC.
Tips: den væde, som kommer i alufolien under stegningen i ovnen, smager fortrinlig i en sauce.
Se dejligt tilbehør her:
kartofler, ris, dampede grønsager eller brød