Grønsagerne kan også
nydes kolde vend dem sammen med en god dressing af dijonsennep, vineddike og olie.
Server med persilledrys som tilbehør til et stykke fisk, fjerkræ eller kød
2 personer. Er du
alene så halver portionen.
#
200 g rosenkål
200 g gulerødder
2 fed hvidløg
(finthakket)
½ spsk olie
salt og peber
persille
*
Rens rosenkålene og
skær dem i halve.
Skræl gulerødderne
og skær dem i tykke skiver på skrå.
Damp grønsagerne i
en kurv eller sigte over en gryde kogende vand med låg i ca. 8 min.
Sauter de hakkede
hvidløgsfed i 1-2 min. i en gryde med olie.
Vend grønsagerne i
gryden og lad dem stege under omrøring i 2-3 min.
Krydr med salt og
peber og server med persilledrys som tilbehør til et stykke fisk, fjerkræ eller
kød.
TIPS: Hvidløg holder
sig bedst i køleskabet. Og bare rolig - det er først, når hvidløget snittes
eller bliver knust, at det begynder at lugte.
Se mere lækkert tilbehør her
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin