Logo

Frikadeller med lime-coleslaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frikadeller med lime-coleslaw


Farsen er krydret med fintrevet limeskal, hvidløg og spidskommen, og limesaften bruges til en frisk og krydret dressing til kålsalaten.

Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 10 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Frikadeller med lime-coleslaw:

Frikadeller:

250 g hakket okse-, lamme- eller svinekød

½ løg

1 fed hvidløg

3 spsk rasp

4-5 spsk mælk

1 økologisk lime

salt og peber

 

Coleslaw:

½ spidskål

125 g cherrytomater

3 spsk olie

¼ frisk chili

1 knsp stødt spidskommen

salt og peber

 

Tilbehør: pitabrød

*

Sådan laves Frikadeller med lime-coleslaw:

Rør kødet sammen med revet løg, knust hvidløg, rasp, mælk, fintrevet limeskal, salt og peber.

 

Form farsen til små frikadeller og steg dem på en pande med olie 8-10 min. i alt.

 

Snit spidskålen fint med en skarp kniv eller på et mandolinjern.

Vask cherry tomaterne og skær dem i halve.

 

Pisk 2 spsk limesaft sammen med olie, finthakket chili (uden frø og mellemvægge), spidskommen, salt og peber.

Vend kål og tomater i dressingen.

 

Server frikadellerne med kålsalaten og lune pitabrød.


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her