Sæt pift på
sommerfrikadellerne med friske krydderurter. En portion reven squash strækker
kødet og gør farsen saftig.
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min. Frikadellerne er fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så
halver portionen.
#
250 g hakket
kalvekød
1 lille squash
(groftrevet)
2 forårsløg
(finthakket)
1 fed hvidløg
(knust)
1 tsk fintrevet
citronskal
frisk basilikum og
oregano (finthakket)
salt og peber
Dressing:
1 tsk dijonsennep
1 spsk ahornsirup
(eller farin)
2 spsk citronsaft
2 spsk olie
salt og peber
Salat:
400 g kogte nye
kartofler (skiver)
½ agurk (skiver)
125 g cherrytomater
(halve)
2 forårsløg
(fintsnittet)
grøn salat
*
Rør kødet sejt med ½
tsk groft salt og tilsæt squash (presset fri for væde) og de øvrige
ingredienser.
Form farsen til
frikadeller og steg dem på en pande med lidt smør og olie i alt ca. 15 min.
Pisk dressingen
sammen og smag til med salt og peber.
Vend kartofler og
grønsager i dressingen og anret med grønne salatblade.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin