Logo

Blomkålssalat med tomatdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkålssalat med tomatdressing

 

En dejlig sommerlig salat med en let krydret tomatdressing. Passer fint til fx Frikadeller med feta på madABC.dk.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 5 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 lille blomkål

2-3 tomater

1 fed hvidløg

¼ tsk stødt spidskommen

1 bdt persille

2 forårsløg

1 knsp sukker

25 g pinjekerner

salt og peber

*

Del blomkålen i buketter og brancher dem i kogende letsaltet vand ca. 5 min.

De skal være møre, men have bid.

Læg dem straks i iskoldt vand og lad dem derefter dryppe godt af.

Vask tomaterne og hak dem groft.

Vend dem sammen med knust hvidløg, spidskommen, hakket persille og fintsnittede forårsløg.

Smag til med sukker, salt og peber og vend blomkålsbuketterne i dressingen.

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande og drys dem over salaten.

Server som tilbehør.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her